معاون ميراث فرهنگي کشور تصريح کرد: براي تحقق توسعه پايدار در صنعت گردشگري بايد فرهنگ سازي هاي لازم انجام بگيرد.
وي با بيان اينکه چنين کاري در کشورهاي توسعه يافته سالهاست که روي داده، خاطرنشان کرد: در ايران هم بايد همانند برخي کشورهاي توسعه يافته که مردم به صورت خودجوش، رايگان و فعال در بهبود وضعيت صنعت گردشگري کمک مي کنند، چنين اتفاق مثبتي بيافتد.
اين مقام مسوول با بيان اينکه خيران در عمر پر برکت انقلاب اسلامي خدمات ارزشمندي در ساخت مساجد و مدارس داشته اند، افزود: آذربايجان شرقي در جذب کمک هاي خيرين براي مرمت آثار تاريخي و ميراث فرهنگي بسيار موفق و الگو بوده است و براي رونق بخشي بيش از پيش صنعت گردشگري نيز نيازمند همت و عزم راسخ تمامي هموطنان به ويژه خيران هستيم.
همچنين مديرکل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري آذربايجان شرقي نيز اين استان را در عرصه به کار گيري خيران فعال در حوزه ميراث فرهنگي پيشرو دانست.
«تراب محمدي» افزود: تامين هزينه هاي مرمت مقبره شيخ محمود شبستري، اهداي اموال شاخص به موزه ها و کمک به بازسازي و مرمت مساجد و ابنيه تاريخي در استان از جمله اين اقدامات به شمار مي رود.
وي اهداي پنج سکه هخامنشي در اسفند سال گذشته به عنوان اولين سکه هاي ضرب شده در ايران به موزه آذربايجان را آخرين اقدام ارزشمند يک خير در استان دانست و گفت: خيران اين حوزه ميراثي ماندگار را براي کشور و استان آذربايجان شرقي به جاي مي گذارند.
انتهای پیام/